The Offbeat Festival 2016
26 november
Willemeen, Willemsplein 1 Arnhem
Deur open 19:30
Entree € 15 (voorverkoop € 12,50)


poster
De Bazzookas gaan hard. Ze skanken in 't Nederlands door heel Europa: Duitsland, Denemarken, Tsjechie, Slowakije Italië, Spanje, Frankrijk, België, Nederland, maar ook 'n tour door Australië.

Website van Bazzookas

Yotta speelt mestizo met een flinke dosis ska. Het repertoire omvat eigen nummers, authentieke ska en bekende nummers in een eigen jasje.

Website van Yotta

9 top muzikanten zorgen voor een allround ska show! Met hun “rocksteadyreggaepunkwhateverska” vliegt het alle kanten uit. Aan het strakke blazers-kwartet, de heerlijk pompende bas, de chops en zoveel meer van de gitaar, de strakke drums en percussie hoor je duidelijk dat de muziek door hun aderen stroomt. Hun show is pas geslaagd als het publiek één dansende massa is!

Facebookpagina van Skippabeat

Skandaal is de unieke 6-mansformatie die sinds 2013 ska, rock en electro combineert. Skandaal is een echte feestband met onvervalste Nederlandstalige meezingteksten. Die soms een serieuze ondertoon hebben, maar waarbij alledaagse herkenbare thema’s een inspiratiebron zijn. Zij zetten superstrakke, melodieuze, sfeervolle en knallende optredens neer.

Website van Skandaal

In de pauzes verzorgt Keizer Skarel de muziek en smelt de avond tot een skankend geheel.

Website van DJ Keizer Skarelfooter